Mustafa Öncel Ortaokulu

WEB https://mustafaoncelortaokulu.meb.k12.tr
Adres : FERHATPAŞA MAH. 38. SK. MUSTAFA ÖNCEL İLKOKUL ORTAOKUL BLOK NO 54 İÇ KAPI NO 1 ATAŞEHİR / İSTANBUL
VİZYON : Çağdaş eğitim anlayışı ile bilgi çağını yakalayan, öncü okullardan biri olmak.
MİSYON : Öğrencilerimizi; evrensel değerlere sahip, üretken, katılımcı, aydın bireyler olarak topluma kazandırmak.
BAŞARILAR :

Saatler : 09.00 - 15.00
Servis :
Ulaşım : Okulumuza Kadıköy bölgesinden ulaşım için; 19 numaralı Kadıköy - Ferhatpaşa İETT otobüsleri ve Kadıköy - Ferhatpaşa minibüsleri kullanılabilir. Okulumuza Üsküdar bölgesinden ulaşım için; Üsküdar - Ferhatpaşa minibüsleri kullanılabilir. Okulumuza Kartal bölgesinden ulaşım için; Kartal - Ferhatpaşa minibüsleri kullanılabilir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz İstanbul İli - Ataşehir İlçesi - Ferhatpaşa Mahallesinde yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezine 10 km. uzaklıktadır. 20 dakikalık mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :